Foredrag

Småskalaondskap

Hva kan få hjelpere til å begå grenseoverskridende handlinger mot sine tjenestemottakere? 

Bjarte Malum om småskalaondskap.

Foredragsholder Bjarte Malum foreleser om hva som kan få hjelpere til å begå grenseoverskridende handlinger mot sine tjenestemottakere. Malum tar utgangspunkt i reelle og selvopplevde eksempler. Han trekker historiske linjer og ser på hva som kan ligge bak denne småskala-ondskapen. Bl.a. hentes det kunnskap fra psykologien og sosiologien og han kommer innom temaer som makt, lydighet, avstand m.m. Avslutningsvis belyses hva som kan motvirke og forebygge fremtidig småskala-ondskap. Foredraget vil garantert overraske, sjokkere og opplyse deg. Det passer for både fagfolk og andre. Bjarte Malum er utdannet vernepleier med videreutdanning i veiledningspedagogikk. Han har 15 års erfaring fra lukkede barnevernsinstitusjoner og fra rus og psykiatri. Les mer om Bjarte Malum her.

Bestill foredrag, kontakt oss på post@mennesketifokus.no eller gjennom skjema under.

Ta kontakt for påmelding til kurs.
 

Endringer i livet - ta ansvar for å leve slik du ønsker

Kjære gode damer i alle aldre!❤


Endring kan føles skremmende, lammende og slitsomt.
Uansett om det skjer utenfor vår kontroll, eller er ønsket innenfra.

En ting er å erkjenne at endring må til.
Noe helt annet er å ta aksjon, og starte den prosessen som må til for å gjennomføre endringene du ønsker.

Når du står midt oppi kaoset, er forvirret og frustrert, er det ikke alltid lett å se at motgang kan være som «forkledde gaver». Det er heller ikke lett å stålsette seg mot velmente råd fra venner og familie, og ha tillit til egen overbevisning når du står "på vippen" overfor et valg.

Litt om min bakgrunn:
Jeg er tidligere journalist i TV2, og har 30 års erfaring fra et variert yrkesliv, med bakgrunn som både journalist, lærer, coach og informasjonsrådgiver.

Jeg har også jobbet som kurs-og foredragsholder med psykolog Trond Haukedal, og har etterutdanning innen organisasjonspsykologi, coaching og kompetanseutvikling.

Velkommen til en inspirerende kveld sammen med gode damer som også ønsker endring, og få den "kickstarten" du trenger til å finne ut av hva DU ønsker å ta tak i for å skape det livet du ønsker deg.

Info om neste foredrag kommer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker med informasjon.

Varme hilsener fra Anne Marie og resten av damene i Mennesket i Fokus

Ta kontakt for påmelding til foredrag.